en iyi rulet siteleri
Cezası arttırılan tecavüz faili tutuklandı
  • Rojev
  • Güncel
  • Cezası arttırılan tecavüz faili tutuklandı

Cezası arttırılan tecavüz faili tutuklandı

Datça ilçesinde bir kadına tecavüz eden Orçun G., 12 yıl cezası 18 yıl 6 aya çıkarılarak, tutuklandı.

ABONE OL
Kasım 9, 2022 12:30
Cezası arttırılan tecavüz faili tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İZMİR – Datça ilçesinde bir kadına tecavüz eden Orçun G., 12 yıl cezası 18 yıl 6 aya çıkarılarak, tutuklandı. 
 
Muğla’nın Datça ilçesinde 25 Ekim 2021 tarihinde G.K. adlı kadına tecavüz eden Orçun G., hakkında açılan davada 12 yıl hapse mahkum edilmişti. G.K.’nin avukatlarının itirazı üzerine dosya İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 15’nci Ceza Dairesi’ne taşındı. 
 
“Nitelikli cinsel istismar ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Orçun G., bugün istinaf mahkemesinde hakim karşısına çıktı. G.K. ile taraf avukatları da duruşmada hazır bulundu. Kimlik tespiti ile başlayan duruşmada ilk olarak sanık Orçun G.’nin ifadesi alındı. Suçlamaları kabul etmeyen sanık, beraatını talep etti. 
 
G.K. ise, tecavüze ve fiziksel şiddete maruz kaldığını anlatarak, sanıktan şikayetçi oldu.
 
TUTUKLANDI
 
Ardından mütalaasını veren savcı, yerel mahkemenin cinsel saldırı teşebbüsünden verdiği cezanın yetersiz olduğunu, nitelikli cinsel saldırının gerçekleştiğini ve sanığın tutuklanmasını talep etti.
 
Mahkeme heyeti, sanık Orçun G. hakkında taktir indirimi yapmaksızın “nitelikli cinsel saldırı” suçundan 14 yıl, “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” suçundan ise 4 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Sanık Orçun G., tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.