en iyi rulet siteleri
Êlih’te 28 kişinin davası ertelendi

Êlih’te 28 kişinin davası ertelendi

DBP eski Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel ile gazeteci İdris Yayla'nın da aralarında olduğu 28 kişi hakkında "gösteri ve yürüyüş kanununa muhalefet" iddiasıyla açılan davanın duruşması ertelendi.

ABONE OL
Ocak 12, 2023 13:00
Êlih’te 28 kişinin davası ertelendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ÊLIH – DBP eski Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel ile gazeteci İdris Yayla’nın da aralarında olduğu 28 kişi hakkında “gösteri ve yürüyüş kanununa muhalefet” iddiasıyla açılan davanın duruşması ertelendi.  
 
Demokratik Bölgeler Partisi (BDP) eski Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel ile Jiyan Haber İmtiyaz Sahibi İdris Yayla’nın da aralarında olduğu 28 kişi hakkında “gösteri ve yürüyüş kanununa muhalefet” iddiasıyla açılan davanın 10’uncu duruşması Batman 1’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Yayla ile farklı bir dosyadan tutuklu bulunan Tuncel’in katılmadığı duruşmada, tutuksuz yargılanan bazı kişiler ve avukatları hazır bulundu. 
 
Avukatlar, dosyadaki eksik hususların giderilmesini talep etti. İddia makamı da aynı yönde görüş bildirdi. 
 
Mahkeme, savunmaları alınmayan 3 sanık hakkında çıkarılan yakalama emirlerinin infazının beklenmesine ve dosyalarının tefrik edilmesinin celse arasında değerlendirilmesine karar vererek duruşmayı 9 Mayıs’a erteledi.
 
 
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.