en iyi rulet siteleri
Qers ve Erzirom’da sıcaklık eksileri buluyor
  • Rojev
  • Güncel
  • Qers ve Erzirom’da sıcaklık eksileri buluyor

Qers ve Erzirom’da sıcaklık eksileri buluyor

Serhat kentlerinde soğuk hava etkisini sürdürüyor. Qers ve Erzirom'da gece saatlerinde hava sıcaklığı eksi 4 buçuk dereceye kadar düştü.

ABONE OL
Kasım 22, 2022 12:30
Qers ve Erzirom’da sıcaklık eksileri buluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ERZİROM/QERS- Serhat kentlerinde soğuk hava etkisini sürdürüyor. Qers ve Erzirom’da gece saatlerinde hava sıcaklığı eksi 4 buçuk dereceye kadar düştü.
 
Erzirom ve Qers’te soğuk hava, yaşamı olumsuz etkiliyor. Erzirom’da gece saatlerinde hava sıcaklığı eksi 2 dereceye kadar düşerken, gün içerisinde ki sıcaklıklar ise 8 ile 10 derece arasında değişiyor. Gece eksileri bulan hava koşullarından kaynakları araç camları buz tutarken, yollarda da buzlanma meydana geliyor. Kentin yüksek kesimleri karla kaplanırken, yer yer de sis meydana gelmekte.
 
Qers’te ise gece, hava sıcaklığı sıfırın altında kadar düşüyor. Gece eksikleri bulan hava sıcaklığı nedeniyle sabah saatlerinde bitkilerde kırağı meydana geldi. Özellikle kentin Qamuşan (Sarıkamış) ilçesindeki yollarda buzlanma yaşanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğüne göre, gece saatlerinde en düşük sıcaklık derecesinin yaşandığı kent eksi 4 buçuk derece ile Qers oldu.
 
 
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.