en iyi rulet siteleri
Kemal Kurkut turnuvası bölge şampiyonları Silopi’de
  • Rojev
  • Gençlik
  • Kemal Kurkut turnuvası bölge şampiyonları Silopi’de

Kemal Kurkut turnuvası bölge şampiyonları Silopi’de

HDP Gençlik Meclisi'nin düzenlediği Kemal Kurkut Futbol Turnuvası'nın bölge şampiyonları Silopi’de bir araya geldi.

ABONE OL
Eylül 17, 2022 09:38
Kemal Kurkut turnuvası bölge şampiyonları Silopi’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ŞIRNAK – HDP Gençlik Meclisi’nin düzenlediği Kemal Kurkut Futbol Turnuvası’nın bölge şampiyonları Silopi’de bir araya geldi.
 
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Gençlik Meclisi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Geleneksel Kemal Kurkut Futbol Turnuvası’nın bölge şampiyonları Şırnak’ın Silopi ilçesinde bir araya geldi. “Uyuşturucuya, fuhuşa ve asimilasyona karşı bağımlı olma, özgür ol” şiarıyla Marmar, Serhat, Çukurova, Urfa ve Botan’da oyanan müsabakalarda şampiyon olan takım oyuncuları, kendi aralarında mücadele verecek. Bölgeler arası şampiyonun belirleneceği müsabakalarda ilk olarak Van Spor ve Urfa Spor karşı karşıya geldi. Silopi Belediyesi Spor Tesisi’nde oynanan müsabakada sahaya, “Girêdayî nemîne azad bijî (Bağımlı olma özgür yaşa)”, “Li dijî talankirina xwezaya Cudî bêdeng nemîne (Cudi’nin talan edilmesine sessiz kalma)”, “Rexistinbûyîna jinê azadiya jinê ye (Kadının örgütlenmesi kadının özgürlüğüdür)” ve “Cumartesi Anneleri onurumuzdur” pankartları asıldı. 
 
URFA SPOR GALİP
 
HDP Gençlik Meclisi Sözcüsü Dersim Dağ, milletvekilleri Hüseyin Kaçmaz ve Hasan Özgüneş, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP), Barış Anneleri Meclisi, Özgür Kadın Hareketi (TJA) üyelerinin yanı sıra çok sayıda kişi ilk maçı izledi. Çekişmeli geçen maç, Urfa Spor’un 11-8 üstünlüğüyle sona erdi.  
 
5 gün sürecek olan müsabakaların final maçı 20 Eylül’de gerçekleşecek. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın da final müsabakasına katılması bekleniyor.   
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.