en iyi rulet siteleri
Şenyaşar: Adil yargılama yapılmadığı için 2 kişiyi katlettiler
  • Rojev
  • Güncel
  • Şenyaşar: Adil yargılama yapılmadığı için 2 kişiyi katlettiler

Şenyaşar: Adil yargılama yapılmadığı için 2 kişiyi katlettiler

Adalet Nöbeti'nde konuşan Ferit Şenyaşar, kendilerine dönük saldırıda yer alanların, adil bir yargılama yapılmamasından kaynaklı 2 kişiyi daha öldürdüğünü söyledi.

ABONE OL
Kasım 11, 2022 11:30
Şenyaşar: Adil yargılama yapılmadığı için 2 kişiyi katlettiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
RIHA – Adalet Nöbeti’nde konuşan Ferit Şenyaşar, kendilerine dönük saldırıda yer alanların, adil bir yargılama yapılmamasından kaynaklı 2 kişiyi daha öldürdüğünü söyledi. 
 
Riha’nın Pirsûs (Suruç) ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde 9 Mart 2021’de başlattığı Adalet Nöbeti 613’üncü gününde sürüyor. Suruç ilçesinden adliye önünde gelen Ferit Şenyaşar ve anne Emine Şenyaşar, “Adalet” yazılı pankart önünde eylemlerini sürdürdü.  
 
‘KATLİAMLAR DEVAM EDECEKTİR’
 
Eylemde konuşan Ferit Şenyaşar, “Adalet, insanca yaşamak isteyen herkesin ortak talebidir. Adil bir yargılama yapılmadığı için dün de Pirsûs’ta bizi katledenler, farklı aileden 2 kişiyi katlettiler. Bu zülüm devam ettiği sürece yeni katliamlar da meydana gelecektir” dedi. 
 
Yetkililere seslenen Şenyaşar, “Bu anneyi görün artık. Ortada açık bir hukuksuzluk, adaletsizlik var. Katliamı yapanlar bellidir. Katliamı kim koruyor bellidir. Artık kral çıplaktır. Bunun haykırılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu. 
 
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.